ZOWEL IN EIGEN WINKEL ALS ONLINE

Dode Zee Producten, Huid, Bad & Massage Olie, Sanasalt Zouten
Ontdek onze shop
100 % Zuivere Kwaliteit ✓

Steeds In Voorraad ✓

Gratis Levering Vanaf 40 EURO ✓

Klantenservice

Levering en verzending voor particulieren
Wij verzenden steeds met betrouwbare koeriers. Voor alle bestellingen versturen we uw order vanaf 40 euro gratis. Enkel geldig voor Benelux en Frankrijk, Niet geldig voor overzeese gebieden.
Bij betalen per overschrijving voor particulieren gebeurt de verzending pas nadat uw betaling werd ontvangen.

Privacy policy
In overeenstemming met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, worden alle gegevens die de gebruiker op de site invult op verzoek medegedeeld en, indien de gebruiker dit wenst, binnen een redelijke termijn gratis gecorrigeerd.
Lux sel is verantwoordelijk voor het verwerken, opslaan en beheren van deze persoonlijke gegevens.
De gebruiker kan persoonlijke gegevens ten allen tijde op eenvoudig verzoek kosteloos inkijken.

De gegevens die worden ingegeven worden enkel gebruikt voor administratieve doeleinden en worden niet doorgegeven aan derden.

Retours
Neem contact met ons op indien u een product wenst te retourneren. Wij aanvaarden retours indien de verpakking ongeopend en niet beschadigd is. De kost voor het terugsturen is op kosten van de klant. Terugbetaling voor de teruggestuurde goederen is mogelijk mits de voorwaarden zijn gerespecteerd.

Bestellen
Kies de gewenste hoeveelheid en verpakking op de productpagina en bestel. Het product wordt toegevoegd aan uw winkelmand en daar kunt u doorklikken naar afrekenen. Als u ervoor kiest om een account aan te maken dan kunt u uw bestelhistoriek bekijken in “mijn account”. u kunt er eveneens uw adressen beheren en uw persoonlijke informatie aanvullen.

Betaling en prijzen
De geafficheerde prijzen op de website zijn inclusief btw voor particulieren. Betalen als particulier kan via overschrijving en met VISA. Bij betalen per overschrijving gebeurt de verzending pas nadat uw betaling werd ontvangen.

Bestellingen bekijken
Log in met uw bestaande gegevens of maak een nieuwe account aan bij ons. Een account aanmaken is eenvoudig en snel en zorgt ervoor dat u bij het volgende order niet al uw gegevens opnieuw dient in te voeren. Alleen maar voordelen!
In de rubriek “Mijn account” kunt u uw bestellingen bekijken

Uw account informatie updaten
Log in met uw bestaande gegevens of maak een nieuwe account aan bij ons. Een account aanmaken is eenvoudig en snel en zorgt ervoor dat u bij het volgende order niet al uw gegevens opnieuw dient in te voeren. Alleen maar voordelen!
In de rubriek “Mijn account” kunt u uw adresgegevens aanvullen

Algemene verkoopsvoorwaarden
De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of het sluiten van de dienstenovereenkomst.