Officiële verdeler van
Sel Adoucisseur
Le sel de la plus haute qualité pour votre adoucisseur
Shopping
MARSEL®
Ontdek de smaakmakers in alle vormen
Ontdek
Sel de gommage
Eliminez les cellules mortes de la peau à l'aide de sels exfoliants.
Sanasalt​​​​
Huile pour la peau et les massages
L'huile que votre peau mérite.
Les huiles

  Altijd leverbaar uit voorraad                |

    Geleverd binnen 48 uur                                 

  Gratis verzending vanaf €100

Produits sous les projecteurs.

Ervaar de heilzame werking van de dode-zee


Verhelpen huidaandoeningen

Volgens onderzoek kunnen Dode Zee mineralen helpen met bepaalde huidaandoeningen zoals psoriasis en acne. Neem een bad met Dode Zee zout en laat het even inwerken. Naast huidaandoeningen kan het ook helpen om je huid goed te hydrateren en huidontstekingen te verzachten.
Allergieën temperen

Volgens dermatologisch onderzoek bevat Dode Zee zout een hoge concentratie aan magnesium, waardoor het allergische reacties kan verlichten.

Verlichten van reuma

Baden in water met Dode Zee zout zou volgens bepaalde studies kunnen helpen om de symptomen van rheuma, osteoporose en arthritis te stillen. Tijdens het baden worden er mineralen opgenomen in je lichaam die de bloedcirculatie naar de gewrichten stimuleert.

Anti-aging

Anti-aging is een veel voorkomend huidprobleem bij vrouwen. Dode Zee zout helpt om huidrimpels te verminderen en je huid jong en stralend te houden. Als middel tegen anti-aging kan je best een crème of serum gebruiken op basis van Dode Zee zout. Breng dit dagelijks aan op de plaatsen waar je last krijgt van rimpels.

Ideale scrub

Dode Zee zout is de ideale scrub. Door het zout zachtjes in je huid te masseren worden dode huidcellen verwijderd, waardoor de huid kan ademen. Daarnaast helpt het ook om verstopte poriën en vlekken te verhelpen. Een scrub van Dode Zee zout kan je makkeijk zelf maken. Mix het zout met een beetje kokosolie en je hebt al een ideale scrub. Of je kan een kant-en-klare scrub kopen bij Bubbles at Home.
Psoriasis behandelen

Wanneer je last hebt van rode bulten met schilfers, dan heb je waarschijnlijk psoriasis. Volgens onderzoek kan psoriasis te wijten zijn aan een slecht immuunsysteem, waardoor vernieuwing van de huidcellen sneller gaat en de oude huidcellen niet snel genoeg verdwijnen. Daardoor gaan zowel de oude als de nieuwe cellen aan elkaar vastkleven en krijg je rode, jeukende vlekken. Het kan ook erger worden waardoor de rode vlekken zweren worden.


Shop

Lien rapide vers une catégorie

Ajoutez les articles souhaités au panier

Se connecter ou s'inscrire


Payez par le moyen de votre choix


Recevez votre colis dans les 48 heures


Abonnez-vous à notre bulletin d'information.

Soyez les premiers à recevoir nos offres exclusives et les changements importants.